Hírek

Hírek

7. ELI ALPS TANÁRTOVÁBBKÉPZÉS AUGUSZTUS 28-án

Intézetünk feladatának tekinti a tudomány népszerűsítését és a társadalom tájékoztatását az ELI ALPS-ban folyó kutatásokról. Különös figyelmet kívánunk fordítani a középiskolai tanárok továbbképzésére és tájékoztatására, hiszen ők diákok ezreivel állnak kapcsolatban, és ismereteiket megbízható hitelességgel adják tovább a fiatal generációnak.

7. ELI ALPS TANÁRTOVÁBBKÉPZÉS AUGUSZTUS 28-án

 

Az évente egy alkalommal megrendezendő továbbképzés során a résztvevők hallanak az ELI-projektről, az ELI ALPS technológiai felszereltségéről, a kutatási lehetőségekről és az eddig elért kutatási eredményekről. Áttekintik a természettudományos tantárgyak középiskolai tananyagában megjelenő lézeres vonatkozású tartalmait, illetve különböző szakos tanárok részvétele esetén a tantárgyak közötti kapcsolódási lehetőségeket. A nap során bemutatjuk kutatóintézetünket, interaktív látogatói terünket, tájékoztatást adunk a szervezhető intézetlátogatásokról, illetve lehetőséget biztosítunk az ELI ALPS kutatóival való kötetlen beszélgetésre is.

A kurzus fizikát, biológiát, kémiát, matematikát vagy egységes természettudományt tanító, aktív középiskolai tanárok számára nyitott. A résztvevőknek a nap végén tanúsítványt adunk.

 

A részvétel díjmentes.

 

A továbbképzés időpontja: 2023. augusztus 28.

Bővebb információ, regisztráció: 7. ELI ALPS Tanártovábbképzés

 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 

 

április

13

szombat