Hírek

Hírek

Lányok a tudományban nap április 27-én

"Csajos délutánra" hívjuk a 8-12. évfolyamos lányokat április 27-én (csütörtökön) 16 órai kezdettel, a Lányok a tudományban nap alkalmából.

Lányok a tudományban nap április 27-én

 

 

A rendezvény alkalmával az érdeklődők betekintést nyerhetnek az orvosbiológiai, az optikai és a kémiai laborjainkba, illetve személyesen is találkozhatnak, kötetlenül beszélgethetnek az ELI ALPS-ban dolgozó kutatónőkkel, hogy hiteles képet kapjanak arról, milyen nőnek lenni ezen a pályán.

A kezdeményezés és a program célja megmutatni, hogy a természettudományok tanulása és kutatása nemektől független, hogy a tanulmányaik során a lányok is éppen olyan eredményesek, mint a fiúk, és munkájukban a kutatónők is lehetnek sikeresek.

Érdekelnek a természettudományok? Kíváncsi vagy, milyen lehetőségek várnak rád ezen a területen? Gyere el, és minden kérdésedet megválaszoljuk! Szeretettel várunk április 27-én!

 

A program időtartama kb. 2 óra. A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni az alábbi linkre kattintva lehet:

Regisztráció a csajos délutánra - 2023. április 27., 16 óra

július

23

kedd