Hírek

Hírek

Családbarát Munkahely védjegyet kapott kutatóintézetünk

A címet a Családbarát Magyarország Központ ítéli oda hazai szervezetek részére, miután hitelesen bizonyítják a családbarát szemléletű működés iránti elkötelezettségüket. A 2019 óta adományozott elismerés elnyerésére az ELI ALPS idén pályázott először.

Családbarát Munkahely védjegyet kapott kutatóintézetünk

 

A védjegy kibocsátójának stratégiai célja, hogy a társadalomban megerősödjön, és általánossá váljon a családbarát értékrend. Az évente odaítélt címre bármely hazánk területén működő magyar, valamint Magyarországon működő külföldi tulajdonú szervezet jelentkezhet. Amennyiben az előszűrő kérdőív kitöltése alapján a munkahely eléri az audithoz szükséges pontszámot, helyszíni vizsgálatot végeznek, melynek során a szervezet családbarát működésének, intézkedéseinek meglétét ellenőrzik. A sikeres auditot követően adományozott Családbarát Munkahely tanúsító védjegy hitelesen bizonyítja, hogy a cím tulajdonosa családbarát munkáltatóként működik.

Kutatóintézetünkben az elmúlt évek során számos olyan családbarát munkáltatói intézkedés született, amelyek növelik dolgozóink elégedettségét. Az ELI ALPS az erre alkalmas munkakörökben dolgozó kollégáknak lehetőséget biztosít a rugalmas munkaidőbeosztásra, vagy az otthoni munkavégzésre. A kutatóintézetben távmunkában és a részmunkaidőben is dolgozhatnak a kollégák.  Az intézet nagy hangsúlyt fektet a munkatársak egészségének megőrzésére is, a cafeteria juttatás része az egészségbiztosítási csomag, mely kiterjeszthető a családtagokra is. Az ELI-ben lehetőség van a mindennapi feltöltődésre is: a munkavállalóknak és családjaiknak szervezett vállalati eseményeken, közösségépítő programokon – pl. Mikulás ünnepség, karácsonyi évzáró rendezvény - túl, szabadon használható az épületben található pihenő/imaszoba is.

Kutatóintézetünk a napokban vette át az elismerést, így jogosulttá vált a Családbarát Munkahely védjegy használatára.

 

július

23

kedd