Hírek

Hírek

6. ELI ALPS Tanártovábbképzés augusztus 29-én

Kutatóintézetünk feladatának tekinti a tudomány népszerűsítését és a társadalom tájékoztatását az ELI ALPS-ban folyó kutatásokról, az elért eredményekről. E küldetés részeként különös figyelmet fordítunk a középiskolai tanárok informálására és továbbképzésére.

6. ELI ALPS Tanártovábbképzés augusztus 29-én

 

Az évente egy alkalommal megrendezésre kerülő továbbképzés során a résztvevők hallanak az ELI-projektről, az ELI ALPS technológiai felszereltségéről, a kutatási lehetőségekről és az eddig elért kutatási eredményekről. Áttekintjük a természettudományos tantárgyak középiskolai tananyagában megjelenő lézeres vonatkozású tartalmakat, illetve különböző szakos tanárok részvétele esetén a tantárgyak közötti kapcsolódási lehetőségeket. A nap során bemutatjuk kutatóintézetünket, interaktív látogatói terünket, illetve lehetőséget biztosítunk az ELI ALPS kutatóival való kötetlen beszélgetésre is.

 

A kurzus fizikát, biológiát, kémiát, matematikát vagy egységes természettudományt tanító, aktív középiskolai tanárok számára nyitott. A részvétel díjmentes.

A továbbképzés időpontja: 2022. augusztus 29.

Bővebb információ, regisztráció: 6. ELI ALPS Tanártovábbképzés

 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

 

 

 

július

23

kedd